Wildcamera Keuzehulp – WildcameraXL
Meteen naar de content

#1 Wildcamera Specialist

📦Gratis Levering | 🌷100% Nederlands

Contact opnemen 🡺

Wildcamera Keuzehulp

De 3 typen Wildcamera's die WildcameraXL aanbied zijn: 

Standaard Wildcamera:

Deze toestellen zijn de meest eenvoudige. Direct na het plaatsen van de sd-kaart en batterijen werkt de camera 100% automatisch en is hij klaar voor gebruik (zowel overdag als in de nacht). De beelden zijn te bekijken door de camera te koppelen aan uw pc of laptop met de meegeleverde kabel, of de wildcamera geheugenkaart in de pc/laptop te plaatsen. 
grootste voordelen: zeer eenvoudig in gebruik en opstart

Wildcamera met wifi:

Deze toestellen zijn het meest populair om te gebruiken als tuinobservatie camera rondom het huis of bijvoorbeeld een nabijgelegen bos. De wildcamera is voorzien van een interne WIFI-hotspot. Download de gratis app en bekijk/download vanaf zo'n 20 meter afstand de beelden die de wildlife camera heeft opgenomen. Ook kunnen de instellingen van de wildcamera op afstand worden aangepast, bijvoorbeeld omschakelen tussen foto's nemen of video's nemen, de lengte van de video's etc. 

*(camera kan NIET verbinden met eigen router)

grootste voordelen: enorm praktisch om beelden gratis op uw mobiel te krijgen, bekijken, verwijderen of de camera in te stellen. Camera hoeft nooit meer van zijn plek worden afgehaald. 

Bekijk hier onze EZ33
Bekijk hier onze EZ45
Bekijk hier onze EZ60
Bekijk hier onze EZ-SOLAR
(hetzelfde als de EZ60 met ingebouwd zonnepaneel)

De EZ-SOLAR

Vrijwel identiek aan de EZ60 maar inclusief zonnepaneel. Extreem zuinig kan tot 1 jaar meegaan met 1 set batterijen.


Wildcamera met simkaart:

Deze toestellen zijn het meest populair om te gebruiken als beveiligingscamera, jachtcamera of simpelweg om vanaf afstand vrijwel LIVE mee te kijken met wat er op de gewenste locatie gebeurd. Bij deze wildcamera's komen wel bijkomende kosten, het kost namelijk geld om de bestanden via de camera naar uw mobiel (APP) te verzenden. Onze EZ4G kan al vanaf €5,- per maand worden gebruikt. 

grootste voordelen: enige wildcamera's met live notificaties of live meekijken. Wereldwijd verbonden met uw mobiel tegen relatief lage kosten per foto.

Bekijk hier onze wildcamera met simkaart

 

 

 

Altijd Bereikbaar

Nederlandse Kwaliteitcamera's

Niet goed = Geld terug