Meteen naar de content

#1 Wildcamera Specialist

CODE "15WEEK" VOOR €15 KORTING

MVO

Hoe wij bijdragen aan een betere wereld

Project Peru (2022) 

Het team van Freek Vonk heeft anno mei 2022 in Peru tijdens de opnames van Freeks wilde wereld een man leren kennen die zich inzet voor de bescherming van gebieden in Peru waar inheemse stammen en dieren wonen/leven. Steeds meer gebieden worden 'vernieuwd' waarbij de oorspronkelijke bewoners als het ware worden weggevaagd... Om vanuit de verenigde naties de status beschermd gebied te krijgen zijn enorm veel stappen nodig, waaronder het bewijzen van de biodiversiteit en diersoorten in het gebied. WildcameraXL is via het team van Freek vonk in contact gekomen met deze partij en heeft verschillende voorstellen gedaan om hieraan mee te werken, hier zijn wildcamera's natuurlijk ideaal voor! 

AERES College Friesland (2022)
Deze hogeschool gebruikt Wildcamera's van WildcameraXL om de studenten meer te kunnen leren over de natuur. 

Gemeente Antwerpen (2022):
Gemeente Antwerpen gebruikt een 10-tal wildcamera's om vandalisme in risico gebieden te monitoren en de stad voor iedereen veiliger te maken. 

Gemeente Amsterdam (2023):
Gemeente Amsterdam is voorzien van wildcamera's van WildcameraXL om hiermee de lokale natuur te kunnen monitoren en aan de hand van deze data te sturen. Donaties aan goede doelen: 

WildcameraXL doneert een deel van haar winst aan goede (natuur)doelen. 
Zo heeft WildcameraXL gedoneerd aan:

- Stichting No Wildlife Crime
- Stichting Brabants landschap
- Wildlife Friends Foundation
- Greenpeace and Friends

 

Reactie Binnen 12u

Nederlandse Kwaliteitcamera's

100% Tevredenheidsgarantie