📦 1Dag Levertijd (gratis) | 🌷 Nederlandse Toestellen | ⭐ 9.6 Beoordeeld

FAQ

Hoe werkt een Wildcamera?

In principe werkt de camera volledig automatisch. Nadat de batterij en SD-kaart in de camera zitten, kunt u de camera me meegeleeverde gesp of statief ophangen op een gewenste locatie (ongeveer op navelhoogte is aanbevolen).

U kunt de camera instellen op foto / video of foto + video. De camera heeft sensoren en infraroodlampen die overdag en snachts beweging of warmte waarnemen, als een dier of mens voorbij de camera loopt begint de camera vanzelf foto's te schieten of op te nemen. Hoeveel foto's of hoe lang de video's mogen duren kunt u zelf instellen in de instellingen.

Meer uitleg nodig of benieuwd hoe het precies werkt, bekijk gerust deze blog.

Binnen welke termijn wordt mijn bestelling geleverd?

Producten die op voorraad liggen = vandaag besteld, morgen in huis (indien voor 19:00) besteld.

Helaas komt het soms voor dat we uitverkocht zijn, dan toch kunt u bestellen en bestellen wij direct bij onze leverancier een los toestel voor u, dit duurt wat langer. maximaal 10 dagen.

Leveringsvoorwaarden

Waarom krijg ik geen reactie op mijn Email?

Wij doen ons uiterste best om elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben gehad stuurt u dan a.u.b. nogmaals een e-mail als het een dringende zaak is.

Bekijk ook uw spambox

Kan ik producten retourneren?

Producten kunnen retour worden gestuurd op kosten van de verzender. Het product dient ongebruikt en in originele verpakking met aankoopbon te worden teruggestuurd, binnen 14 dagen na aankoop. Producten kunnen niet worden geretourneerd zonder verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Uw retour wordt dan niet in behandeling genomen.

Gelieve een korte beschrijving van reden retour of beschrijving van defect toe te voegen.


retouraanvragen verlopen via dit Retourformulier

Levert u ook in België?

Jazeker! De kans bestaat dat deze leveringen één a twee dagen langer duren, echter wordt zo'n 95% van de tijd binnen de standaard levertermijn geleverd in België.Salut!

Hoe stel ik de camera het beste in?

Dat is afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Neem een kijkje in onze startersgids voor wildcamera's

Wat zijn de verzendkosten?

€0,- euro! 


Gaaf hé?!

De batterijen gaan snel leeg, wat nu?

Een aantal tips voor u:

1. lees de handleiding aandachtig door, de laagste instellingen vergen het minste stroom. Ook de Time lapse functie (foto's / video's maken per x aantal seconden of minuten) zorgt voor veel batterijverbruik. Stel de camera zo in dat hij pas fotografeert wanneer er beweging wordt gedetecteerd (tenzij u de timelapse functie nodig heeft uiteraard)

2. Gebruik Lithium batterijen voor 10% zuiniger gebruik en een betere flits in het donker

3. Schaf hier een speciaal zonnepaneel, adapter of oplaadbare batterijen aan!

WIFI, 4G of een standaard model...?

Standaard model:
Simpel en effectief, bekijk de beelden terug via de meegeleverde kabel of steek de SD-kaart in uw laptop of PC om de beelden te bekijken.

WIFI-model:
Binnen het bereik van +/- 20 meter kunt u uw geschoten beelden via uw mobiel bekijken, downloaden of zelfs de camera bedienen en instellen. Super eenvoudig en razend populair in Nederland en België! (Aanbevolen).

4G toestel:
Vaak gebruikt door jagers of als beveiligingscamera. Krijg wereldwijd een notificatie en kijk LIVE mee met de beelden die uw camera op dat moment aan het schieten is, super interessant!

Heeft u andere vragen?

Neem contact met ons op
Beste Prijsgarantie
24/7 klantenservice
Beste Specificaties
Tevredenheidsgarantie