Wildcamera Lidl kopen: doen of niet doen? – WildcameraXL
Meteen naar de content

#1 Wildcamera Specialist

📦Gratis Levering | 🌷100% Nederlands

Contact opnemen 🡺

Wildcamera Lidl kopen: doen of niet doen?

Wildcamera Lidl kopen: doen of niet doen?

Alles wat je moet weten over een wildcamera van Lidl

In mijn loopbaan als wildcamera verkoop adviseur, blogger over wildlife fotografie en product trendwatcher, heb ik veel verschillende verhalen gehoord over de wildcamera van Lidl. Ook heb ik zelf de wildcamera van Lidl (beide types) getest. In dit artikel hoop ik dat ik je voldoende informatie kan geven om jouw keuzeproces (mocht je opzoek zijn naar een low-budget wildcamera) te vergemakkelijken. Hierbij al onze bevindingen over de ‘ wildcamera Lidl ‘.

Wildcamera Lidl: de specificaties

Een wildcamera van Lidl is uiteraard een instapmodel. Je hoeft geen bijzondere of bovengemiddelde specificaties te verwachten. Echter is het toestel helemaal niet ‘slecht’ zoals velen beweren. Toch zijn er een aantal zaken om serieus rekening mee te houden bij de aanschaf van een wildcamera van Lidl. Bepaalde wildcamera specificaties zoals waterdichtheid, afstanden van de sensoren en de beeldhoek (hoe breed kan een camera sensor waarnemen) zijn van cruciaal belang. 

Vergelijking wildcamera Lidl en Wildcamera SM4-PRO

Wildcamera lidl vergelijken

 

Specificatie

Wildcamera Lidl
(€84.99)

Wildcamera SM4-PRO
(€119,95)

Resultaat

Waterdichtheid

IP54 (spatwaterdicht)

IP66 (water- stofdicht)

Kans op kapot gaan +/- 3x zo groot bij de Wildcamera van Lidl

Foto scherpte

8MP

16MP

Dubbel zo scherp beeld bij SM4-PRO

Video

Full-HD

Full-HD

Zelfde kwaliteit

Beeldhoeksensor

180 graden

180 graden

Zelfde kwaliteit

Low glow of no glow

Low Glow

No Glow

SM4-PRO is volledig onzichtbaar voor mens of dier (in de nacht)

Triggersnelheid camera

1 seconden

0,6 seconden

Wildcamera Lidl bijna dubbel zo traag in detectie van dieren

 meer weten over wildcamera's en de specificaties? bekijk deze uitgebreide blog ook eens!

"Kijkend naar de specificaties van de Wildcamera van Lidl in verhouding tot de prijs is het een prima toestel. De prijs ligt meestal rond de €89,- euro. Echter zijn er betere opties.. " - Stijn Madou (Wildcamera Specialist) 

 

 Voor- en nadelen van een wildcamera van Lidl

voordelen

Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Een prijs onder de €90 euro voor een wildcamera is erg goedkoop. Daarnaast verkoopt de wildcamera van Lidl óók nog eens verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Je kunt dus zelf bepalen welke kleur voor jouw omgeving/achtergrond het meest passend is. 

Nadelen

De nadelen van de Wildcamera van de Lidl zijn dat deze een relatief slechte camera heeft (slechts 8mp), snel kapot gaat omdat deze niet waterdicht is en ook niet ongezien kan worden opgehangen. Omdat de leds altijd lichtgeven, is de camera met het blote oog door mens en dier waarneembaar, dit kan dieren afschrikken. Ook is het jammer dat de camera kapot kan gaan in de regen, al zal het met één buitje niet gebeurd zijn.

vergelijking wildcamera Lidl met andere instapmodellen

wildcamera lidl beeldmateriaal

 (links is de 8MP camera, rechts de 16mp)

 

Beeldmateriaal Wildcamera Lidl:

 

conclusie

Wil je op de lange termijn genieten van een budget wildcamera? Dan adviseren wij om verder te kijken dan de wildcamera's van Lidl. Vooral omdat er soortgelijken camera's zijn met betere kwaliteit die langer meegaan. Voor alle personen die een simpele wildcamera willen aanschaffen maar wel een goede investering willen doen, adviseren wij de SM4PRO. 

 

comment 2 reacties

o
ozikuyehafoz calendar_today

] Omomddha dzl.nevn.wildcameraxl.nl.odh.pv http://slkjfdf.net/

K
KennethEpink calendar_today

Shytoshi Kusama steunde ons idee voor een wereldwijde SHIB-brandwond. Het is als volgt:
1. Alle #SHIBArmy registreert zich hier en stort eenmalig $ 350: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2FcaloZP&sa=D&26=89&usg=AFQjCNHu2JzCYgD1cCXmq0_1gKBWKqJlCA
2. Het lanceert een slimme handelsrobot, het brengt van $ 150 tot $ 1200 per dag, dat wil zeggen, u verdient uw kosten binnen 1-2 dagen terug, zodat u niets verliest.
3. Onze community krijgt voor elke gebruiker die een storting heeft gedaan $ 500 betaald volgens het CPA-betalingssysteem. Dus 100% van de winst die wordt ontvangen van het aangesloten programma, zal onze gemeenschap naar het verbranden van SHIB leiden.
We zijn van plan om tegen 14 februari meer dan $ 10.000.000 in te zamelen en op 14 februari zal Shytoshi Kusama tweeten over het verbranden van de munten, iedereen bedanken die hieraan heeft deelgenomen en de beloofde verrassing maken.
https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2FcaloZP&sa=D&85=55&usg=AFQjCNHu2JzCYgD1cCXmq0_1gKBWKqJlCA

Laat een reactie achter

Altijd Bereikbaar

Nederlandse Kwaliteitcamera's

Niet goed = Geld terug