Wildcamera Hoge Veluwe
Wildcamera tips

Wildcamera Hoge Veluwe

Hoe werkt de hoge Veluwe wildcamera

De wildcamera op de hoge Veluwe is als het ware een livestream van de natuur binnen het gebied op de hoge Veluwe. De hoge Veluwe is een van de mooiste plekken om een wildcamera op te hangen. Er lopen enorm veel wilde dieren rond die je met een wildcamera zou kunnen vastleggen. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om dit te doen, daarom is een live stream van een wildcamera op deze locatie ideaal als jij graag wat meer van de Nederlandse natuur wilt bekijken!

 

Live wildcamera beelden Hoge Veluwe

Hieronder staan enkele livestreams van Wildcamera’s op de Hoge Veluwe. Houdt er rekening mee dat als jij ook een wildcamera gaat ophangen, dat het bekijken van live beelden extra kosten met zich meebrengt. Een wildcamera met internet, wildcamera met simkaart of wildcamera met wifi is alleen aan te bevelen als je écht op afstand LIVE mee wilt kunnen kijken.

 

Bekijk hier de wildcamera op de hoge Veluwe

 Wildcamera hoge Veluwe stream 1:

 

Wildcamera Hoge Veluwe opnames 2:

 
 

Zelf ook wildcamera beelden opnemen?

Voor de meeste mensen is het helaas niet zo gemakkelijk om ook een wildcamera op de hoge Veluwe op te hangen. Gelukkig loopt er in de Nederlandse tuinen genoeg (wild)leven rond om zelf unieke wildcamera beelden te kunnen schieten! Wildcamera’s met wifi zijn aan te bevelen voor diegene die graag wildcamera beelden schieten zonder extra kosten. Deze typen wildcamera zijn het best getest voor tuinobservaties.

 

Wildcamera in jouw tuin in plaats van de hoge Veluwe

Wildcamera’s zijn enorm toegenomen in populariteit. Steeds meer huishoudens (die natuur en wildlife leuk vinden) beslissen om er een in de tuin op te hangen. Je kunt nu gratis een wildcamera bij ons proberen, als het niet bevalt mag je hem binnen twee weken terug sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag zonder pardon teruggestort! Wij hopen zo veel mogelijk natuurliefhebbers zoals jij te verbinden met de natuur.

 

wildcamera met wifi bekijken