Wildcamera Action (beste alternatief)
Wildcamera tips

Wildcamera Action (beste alternatief)

We kunnen ons voorstellen dat jij als startend of ervaren wildcamera gebruiker opzoek bent naar een wildcamera bij de Action. Vaak zijn deze producten vrij goedkoop en gemakkelijk om mee te starten. Helaas zal ik je al direct zowel teleur moeten stellen als verblijden. Wij hebben namelijk een perfecte oplossing bedacht, lees hiervoor verder…

 

Wildcamera Action kopen

Helaas is er dus momenteel géén wildcamera bij de action verkrijgbaar. Of deze er in het verleden wel zijn geweest is ons van onbekend. Zo ver we weten heeft action nog een wildcamera’s aangeboden in hun winkels. Wél heeft action andere typen IP-camera’s gehad maar met deze typen is het niet mogelijk om wildlife op te nemen zoals dat met een wildcamera kan.

Waarom heeft action geen wildcamera (meer)?

Het lijkt ons sowieso niet handig als een action in zo’n specifiek product gaat handelen als wildcamera’s. Je kunt jezelf namelijk voorstellen dat een gemiddelde medewerker van Action niet dusdanig veel kennis heeft van zo’n specifiek en technologisch product als een wildcamera.

 

Alternatieven wildcamera action

Zoek een instap model dat aan jouw specifieke wensen voldoet. Voor de een is een standaard wildcamera met basisfuncties al voldoende. De andere gebruiker wilt gelijk een wildcamera met bijvoorbeeld wifi functie gebruiken. We zien echter in praktijk dat de meeste mensen die een eerste wildcamera kopen, kiezen voor een standaard variant tot ongeveer €150 euro. De toestellen die rond de €70 euro liggen gaan echt binnen de kortste keren kapot en hebben een onhandige besturing en slechte resultaten.

Waarop letten bij action wildcamera alternatieven?

De meeste wildcamera gebruikers in Nederland geven aan in onze enquête dat zij het liefst Nederlandstalige toestellen gebruiken. Als dit ook voor jou geld is dit zeker iets om rekening mee te houden. Het zijn namelijk nogal technische termen en instellingen in zo’n wild camera. Verder is een belangrijke factor de specificaties. Waarbij het aantal megapixel, de videokwaliteit en de triggersnelheid (de tijd waarin een camera een foto neemt nádat het beweging heeft gezien) erg belangrijk.

Ons advies als alternatief voor een action wildcamera

Binnen WildcameraXL hebben we een divers assortiment Nederlandstalige wildcamera’s. We adviseren bijna elke klant van ons die geen speciale of bijzondere behoeftes heeft om te starten met een SM4-PRO, ons instapmodel. Deze wildcamera is niet duur en in verhouding beter dan de meeste €200,- wildcamera’s. Hieronder staan enkele opgenomen beelden van deze wildcamera.

 

wildcamera action alternatief sm4pro