Skip to content

🡸 Volg ons!

📦Gratis Levering | 🌷100% Nederlands

⭐4.6/5 Beoordeeld (380+ reviews)

Contact Opnemen 🡺

Over ons

Hallo, wat leuk dat jij meer te weten wilt komen achter de personen achter wildcameraXL! Deze pagina staat helemaal in het teken om ons wat beter aan jou voor te stellen. 

Vanuit onze persoonlijke passie voor natuur en fotografie  zijn onze Nederlandse Wildcamera’s ontwikkeld. We vonden de wildcamera’s op de Nederlandse markt te Amerikaans, kwalitatief gezien te zwak en bovendien te complex in gebruik voor de vraag die wij zelf hadden naar eenvoudige, goede en Nederlandse wildcamera’s. Wij wisten dat dit beter kon en na 2 jaar testen en ontwikkelen van meer dan 50 prototypes zijn de 6 overgebleven wildcamera’s, degene wij op dit moment aanbieden, overgebleven.

Onze Missie:
Zo veel mogelijk Nederlanders en Belgen op een laagdrempelige, eenvoudige en professionele manier helpen met het vastleggen van unieke plaatjes uit de natuur

Onze Visie:
Dit willen wij bereiken door simpele, Nederlandstalige wildcamera's aan te bieden en onszelf continu te blijven verbeteren op basis van de feedback van onze klanten!

Waarom WildcameraXL:
WildcameraXL heeft als doel zo veel mogelijk natuurliefhebbers een extra paar ogen in de natuur te bieden. Wildlife spotten is volgens ons pas echt gaaf op het moment dat de dieren niet gestoord worden, pas dan zie je écht de dieren in hun natuurlijke manier van doen. Daarbij is het onmogelijk om altijd op de juiste plek met een camera (die nachtzicht heeft) klaar te staan. Omdat wij zelf enorm veel passie hebben voor de natuur zijn we enkele jaren geleden zelf opzoek gegaan naar een oplossing hiervoor, al snel bleken de toestellen op deze markt vrijwel niet Nederlandstalig of met WIFI te zijn. 

We hebben samen met specialisten een eigen Nederlandstalig merk en assortiment ontwikkeld. Gelukkig krijgen we veel positieve reacties van wildcamera enthousiasten die inmiddels ook onze Nederlandstalige camera's gebruiken. 


In de loop van de jaren zijn wij inmiddels trots partner/donateur van onder andere:

  • Stichting Wildlife Friends International
  • Greenpiece and friends
  • Het Brabants landschap
  • Photofacts
  • Bol.com
  • Columbus Travel
  • Jagers Vereninging Nederland
  • Staatsbosbheer

 

Wil jij ook een kijkje nemen achter de schermen in de prachtige en vooral bijzondere dierenwereld. Neem gerust contact met ons op voor gratis advies of neem een kijkje op onze webshop!

Mail: klantenservice@wildcameraXL.nl
WhatsApp: 0644465809

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Madou Commerce 
vestigingsadres: Sint Eloystraat 20, 6024BS, Budel-Dorplein
KVK-nummer 75915405
BTW-nummer: NL003030927B70
Registratie: eenmanszaak

 

Altijd Bereikbaar

Nederlandse Kwaliteitcamera's

Niet goed = Geld terug