📦 1Dag Levertijd (gratis) | 🌷 Nederlandse Toestellen | ⭐ 9.6 Beoordeeld

Wildcamera Keuzehulp

De selectie aan wildcamera's die wij aanbieden zijn gefilterd uit meer dan 50 verschillende wildcamera's die wij intern getest hebben op kwaliteit en specificaties. De 6 toestellen die als best uit de test zijn gekomen hebben geresulteerd in ons assortiment en zijn opgenomen in deze wildcamera keuzehulp. Natuurlijk begrijpen wij dat het nogal veel technische begrippen zijn, hieronder hebben we alles wat je moet weten onder elkaar gezet, mochten er nog vragen zijn dan neem gerust contact met ons op via dit contactformulier. 

 

Wildcamera kopen, welk type kopen?

 

Wildcamera met wifi

Een wildcamera met wifi is eigenlijk een wildcamera met daarin een WiFi-Hotspot. Je hebt géén verbinding met jouw eigen router, wel met de WiFi die in de camera zit. Je kunt hiermee tot ongeveer 20 meter afstand, mobiel verbinden met de camera. Bekijk eenvoudig de beelden terug, download de beelden of stel de wildcamera anders in. Ideaal als tuinobservatie camera of voor rondom het huis. Bekijk hier ook onze blog waarin de wildcamera met wifi nader wordt uitgelegd. 

Standaard wildcamera

Een standaard wildcamera is in feiten een wildcamera die volledig automatisch werkt, hetzelfde als bij de wildcamera met wifi. Echter is het grote verschil dat er bij de standaard wildcamera's meer moeite genoodzaakt is om de beelden terug te kijken. Een standaard wildcamera is echter wel de meest eenvoudige van de 3 types, u steekt de batterijen en geheugenkaart erin, zet de camera aan en de camera zal voor u aan het werk gaan!

wildcamera met simkaart

Een wildcamera met simkaart is ideaal als jachtcamera of als beveiligingscamera. Deze toestellen kunnen wereldwijd worden opgehangen, u krijgt bij deze toestellen een live notificatie via de app wanneer de camera iets begint op te nemen. Houdt er wel rekening mee dat dit batterijen kost. 

 

De wildcamera specificaties op een rijtje

De meest bepalende specificaties staan hieronder kort toegelicht, zo weet u wat er per specificatie bedoeld wordt en kunt u makkelijker vergelijken. Verder is het ook belangrijk om te bepalen of u het liefste een standaard wildcamera, een wildcamera met wifi of een wildcamera met simkaart wilt aanschaffen. bekijk hier ook onze blog waarin dieper wordt ingegaan op alle specificaties.

Megapixels: hoe meer megapixels, des te scherper de foto's.

Videokwaliteit: hoe hoger de videokwaliteit (maximaal 4K), des te scherper de video's.

Triggersnelheid: de tijd tussen het voorbijlopen van een mens/dier, en het activeren van de wildcamera.

Infrarood (leds): wildcamera’s nemen in het donker warmte waar met de infrarood leds. Hierbij wordt een onzichtbare flits gemaakt (niet waarneembaar door mens of dier). 

Prestatiescore: onze specialisten hebben samen met onze klanten en onze panelgroep 50 wildcamera's getest op prestaties. de score wordt weergegeven op een schaal van 1-5

Vergelijk wildcamera's met wifi:

keuzehulp wildcamera met wifi
Beste Prijsgarantie
24/7 klantenservice
Beste Specificaties
Tevredenheidsgarantie