Partnerschappen en Projecten – WildcameraXL
Direkt zum Inhalt

#1 Wildcamera Specialist

📦Morgen Gratis Thuis📦

🌷100% Nederlandse Camera's🌷

⭐21.760+ klanten gingen je voor⭐

Partnerschappen en Projecten

Partnerschappen en Projecten:

Naarmate WildcameraXL gegroeid is in de Benelux en Duitsland komen er steeds vaker leuke mails binnen met vragen om partnerschappen, soms toevallig en soms worden we actief benaderd. Altijd leuk wat ons betreft, hieronder staan enkele recente projecten: 

Studio Freek Vonk
WildcameraXL doneert wildcamera's aan studio Freek Vonk waarmee zij tijdens hun wilde avonturen beter onderzoek kunnen doen naar het gedrag van wilde dieren.

National Geographic
Mariëlle van U. is fotograaf van onder andere BBC Willdife en National Geographic. Voor een aanstaand fotoproject zijn een groot aantal wildcamera's benodigd. WildcameraXL is benaderd door deze partij en heeft de eer gekregen om hieraan mee te werken.

Gemeente Brussel (anti-vandalisme)
Helaas werd er in gemeente Brussel veel vandalisme gepleegd in de avonduren. WildcameraXL draagt bij aan de oplossing hiervan door artikelen te leveren die bewijslast verzamelen en vandalen kunnen identificeren. 

Pixfactory Publicatie
WildcameraXL heeft een publicatie in het fotografieblad Pixfactory mogen schrijven. Uiteraard over de voordelen van Wildcamera's (voor natuurfotografen). 

Natuurfotografie.nl 2 daags seminar
WildcameraXL gaat in Juni 2022 een 2-daags seminar geven over wildcamera's en alle aspecten die daarbij komen kijken. Hieraan zullen zo'n 1200 deelnemers meedoen. 

Publicatie in Columbus magazine 
Ook heeft WildcameraXL een publicatie in het Columbus Reismagazine. 

Reactie Binnen 12u

Nederlandse Kwaliteitcamera's

100% Tevredenheidsgarantie